Friday, September 28, 2007

Desperate


Tycker den här bilden är så vacker! Underbar boudoir känsla med rosor och rosa. Ser alltid fram emot tisdagskvällar när man kan gotta sig i hemmafruarna :)

Thursday, September 27, 2007

Naken


Ett nakenmarsvin! Var det någon som visste att sådana här djur över huvud taget finns! Jag vet inte om jag ska tycka synd om den eller tycka den är söt. Ser en aning albino ut och lite luden på nosen. Skönt med ett marsvin som inte hårar ioch för sig, jag hade ett vitt virvel marsvin förut som jag såg ut som efter att ha gosat med honom, hårig och vit överallt alltså.. Skumt iallafall, mycket skumt..

CC Skye


De vet hur man gör "vill ha" smycken. Som dessa snygga skärp armband i finfina färger. Köpte ett liknande i Mexico när jag var 9. Undrar om jag har kvar det, eller om det forfarande passar...

H&M + Cavalli


Nu är det inte långt kvar, den 8 november släpps kollektion i butikerna. Kan ju bara bli bättre än Madonnas kollektion iallafall. Undrar om man ska orka stå och hänga på låset som vanligt eller komma några dagar efter när folk inser att det de köpt sitter jätte konstigt eller är alldeles för litet.

HOUSE


Jag lyssnar mest på House när jag inte är på jobbet och lyssnar på P3 hela dagarna. Här är några av mina favorit tracks just nu:


- m.a.n.d.y. vs booka shade "body language"

- Dave Spoon Feat Lisa Mafia - Bad Girl (At Night)

- Ida Corr - Let Me Think About It (Fedde Le Grand Remix)

- Modeselektor - Fake Emotion

- Didier Sinclair feat Lidy V - Feel The Wave (Original Mix)


Lyssna och njut!

Skönhet


Är man skön och het är man en skönhet. Ungefär som min favorit modell Caroline Ribeiro, så snygg!

Utförsäljning


Idag är det utförsäljning av Calvin Klein underkläder och kläder från Marlene Birger och Designers remix mm. Fanns inte så jätte mycket saker och det som fanns var endast små storlekar. Men det var ok priser och några fynd blev det.

PUB våning 3


Igår kväll var det Pub-invigning. Det var väldigt trevligt och alla var där. Generöst med drinkbiljetter och en Dj som spelade grym house. Dessutom hade avdelning ett bra utbud med kläder, ska ta en shoppingrunda där snart :) Speciellt för att få använda deras fräscha provrum. Ett var JÄTTE stort med bara spegelväggar och tak och leopard matta, mm..

Wednesday, September 26, 2007

Facehunter


Älskar denna blogg, Facehunter, och fastande för denna tjej som är otroligt snygg. Gillar klänningen, håret och armbandet. Tänk om man själv skulle kunna få till det någon gång!

Mingel

Ikväll har våning 3 i PUB-huset premiär, öppnar imorgon 27 september. Nina Persson med vän representerar våningen med butiker som Le Shop, Tjallamalla och vintage från NY. Jag ska dit och mingla och hoppas på lite trevliga drinks.

Tuesday, September 25, 2007

Vinterjacka 2007


Vinter igen och en varm jacka ska åka på igen. Frågan är vilken? Vilken "ska" man ha, vilken är tabu? Själv tycker jag bara att en jacka ska vara varm och bekväm, plus om den är snygg, men smaken är ju som baken. Och baken ska vara varm. Canaga Goose, Fjällräven eller Amoress pälsen?

Höst


Nu är äntligen hösten här med färska mys-kollektioner i butikerna.

Vad ska man köpa!? Jag är ingen impulshandlare utan går noggrant igenom utbuden i alla butiker innan jag slår till på plaggen som fastnat på min lilla hjärna. Det är enklast att fokusera på en sak i taget. Just nu är jag på jakt på de perfekta höstbootsen. Täönkte satsa på en ridmiodell med nätt sula. Sedan är dags för ett par nya jeans men vet inte än vilken modell jag är ute efter..