Monday, March 10, 2008

Josef Frank



Himalaya! Så härligt mönster. Ska pryda mina soffkuddar med det en vacker dag. Förstår inte hur Josef gör för att trycka ut så många vackra illustrationer från sin hjärna ut i fingrarna. Marble och Hawaii hör också till favorit mönstrena. Bild från Svensk Tenn.

Christian Louboutin


Perfektion! De är satans snygga. Genier som ritade denna sko. Vore det inte för höjden och priset önskade jag att de vore mina. Okej önska kan man göra oavsett vad det kostar men mina fötter skulle helt enkelt inte trivas. Ögongodis är de dock!

Dyraste Louis


Världens dyraste väska är det klart att Louis Vuitton ska stå för. Men kan man inte vänta sig mer för 300 000 kr. Världens dyraste är inte lika med världens snygaste. Hoppas att 290 000 går till välgörenhet..

Rika


Gillar Washed Star Bag Taupe från Rika. Den är så snygg och känns behändig. Frågan är om den är värd 5500 pix?

Wednesday, March 5, 2008

Par?



Benji+Paris eller Benji+Sophie ?

Intriger




Sophie och Nicole är vänner. Hur fungerar det när Nicole är vän med Paris och Paris har tagit över Sophies kille. Många intriger och triangeldraman där borta vid västkusten.. Dessutom har Nicole fått barn med Benjis bror Joel Madden..

Sophie Monk


Här är Paris nya killes ex Sophie. Väldigt söt! Vad ska Paris och Sophie med fula Benji Madden till!? En kort mullig rock kille. Nej tack!

Paris Paltor

Vad har Paris på sig? Jag gillar Paris men av vilken anledning kan man undra när hon drar något sådant här över huvudet? Säkert något mega tufft märke, men det spelar ingen roll. Söta skor i alla fall..

Hysteria


Guccis vårväska Hysteria är som en söt hallonkaramell. Skulle inte ha någonting att skutta omkring med den på handen i ett par ballerina skor. Den påminner lite om Miu miu's väska med rosetterna på sidorn, men endå inte. Uppiggande som en jordgubbsdrink är den.

Tuesday, March 4, 2008

Alice & Sens


Vill ha nu! Denna svarta fina Pom pom scarf. Ska attackera den på Grandpa snarast.