Thursday, April 17, 2008

Satans flygregler!


En nagelsax fattigare kom jag hem från London igår. Jag står inte ut med alla töntiga handbagage regler! Bara för att en skäggig taliban flög med en flaska sprängmedel så ska alla tjejers necessärer genom sökas på minsta lilla handkräm, läppglans eller minitandkräm. De gräver hänsynslöst bland 300 kronors rouge och sköra puder. Inser inte alls att de är dumma i huvudet som tror att vi ska döda någon men en ynklig liten nagelsax eller pincett. Att vi är mer intresserade av vårat yttre än att smyggla spängmedel i mascaraborttvättar flaskan. Upprörd är vad jag är. Pincipiella fula engelsmän.


I Sverige är de iallafall lite sköna och bryr sig inte så mycket. Ok du har vätskor i din necessär, what ever, det är normalt. Den här lilla nagelsaxen kan knappast skada någon, låt gå.


Från Paris var de också smått idiotiska. De upptäckte ett hårspray i väskan. Aha tänkte det, vi tar ut en pryl från sin halvhårda plastförpackning och trycker ner hårsprayen och parfymen där. Med nöd och näppe kunde de tryckas ner och genast kändes Tigis catwalk spray mindre farlig.


Lämna oss i freeeed, var inte sådana geeks!!
Nu ska jag ut på saxjakt..

No comments:

Post a Comment